Site icon Hetman News

Дуров: Telegram може розкрити органам IP-адреси та номери телефонів тих, хто порушує правила

Павло Дуров

Павло Дуров, засновник Telegram, оголосив про значні покращення в безпеці пошуку в месенджері. За останні тижні команда модераторів, яка тісно співпрацює зі штучним інтелектом (ШІ), провела ретельний аналіз та очищення результатів пошуку, зробивши їх значно безпечнішими для користувачів. Звіт про виконану роботу бізнесмен поділився у своєму англомовному Telegram-каналі.

За словами Дурова, усі виявлені проблемні матеріали більше не доступні для користувачів. Окрім цього, були оновлені Умови надання послуг та Політика конфіденційності, які тепер діють для всіх користувачів, незалежно від їхнього географічного розташування.

Також Павло Дуров підкреслив, що у випадку порушення правил месенджера IP-адреси та номери телефонів користувачів можуть бути передані відповідним органам за обґрунтованими юридичними запитами. Дуров також закликав користувачів повідомляти про виявлення небезпечного або незаконного контенту в пошуку Telegram офіційному боту @SearchReport.

«Ці заходи повинні відлякати злочинців. Пошук у Telegram призначений для пошуку друзів та новин, а не для просування незаконних товарів і послуг. Ми не дозволимо зловмисникам поставити під загрозу цілісність нашої платформи для майже мільярда користувачів», – написав бізнесмен.

Exit mobile version