Site icon Hetman News

Toyota представила свій найдивовижнійший позашляховик – Baby Lunar Cruiser

Toyota Baby Lunar Cruiser

Дизайнери Toyota представили новий проєкт “Baby Lunar Cruiser“, який демонструє їхнє бачення пілотованих місяцеходів майбутнього. Подробиці цієї цікавої транспортної концепції були опубліковані на офіційному веб-сайті Toyota.

Toyota Baby Lunar Cruiser” був створений командою американської дизайн-студії концерну та був присвячений 50-річчю її створення. Дизайнери вирішили спрогнозувати, в якому напрямку буде розвиватися дизайн Toyota протягом наступних 50 років. “Toyota Baby Lunar Cruiser” – це компактний позашляховик для двох осіб з великими вікнами та модульною конструкцією, яка дозволяє змінювати конфігурацію автомобіля. Дизайн передньої частини створений під натхненням від класичного Toyota Land Cruiser FJ40.

У салоні замість керма встановлені два джойстики. На передній панелі розташований великий дисплей з можливістю доповненої реальності. Кожне з чотирьох коліс “Toyota Baby Lunar Cruiser” обладнане електродвигуном. У позашляховика є великий дорожній просвіт та короткі передні та задні звиси кузова, а безкамерні шини стійкі до проколів на нерівних дорогах.

Exit mobile version