Site icon Hetman News

У США величезний кит проковтнув дайвера, а потім виплюнув

кит та людина

У США дайвер Майкл Паккард полював на омарів в Атлантичному океані в Провінстауні, штат Массачусетс, але замість цього його спіймав кит. Тварина проковтнула 58-річного чоловіка, коли той спускався на дно. “Для мене це був звичайний день. Я зайшов у воду і зробив два занурення. А потім третє занурення — я пірнув і спускався на дно. І мене просто вдарили. Ніби вантажний потяг, а потім раптом стало темно”, — розповів постраждалий, повідомляє focus.ua.

Майкл додав, що в темряві намагався зорієнтуватися, що сталося, і тоді зрозумів, що його “проковтнули”, і він “на 100% був впевнений”, що помре. Майкл сказав, що все, що він міг робити, це думати про свою дружину і дітей, поки він був у пащі горбатого кита. Потім він спробував вибратися і відчайдушно почав бити ногами та руками по нутрощах кита. Той потряс головою і виплюнув чоловіка.

За оцінками Майкла, він перебував всередині кита приблизно 30-40 секунд.

Зрештою Майкл обійшовся без зламаних кісток, але мав “значне пошкодження м’яких тканин”. Він навіть повернувся до роботи через три тижні.

Майкл навіть отримав свою частку слави, коли його запросили на шоу Джиммі Кіммела, де він жартував із ведучим про те, як його “проковтнули”.

Exit mobile version