Site icon Hetman News

Протягом доби в Україні відбулося 31 бойове зіткнення

Генеральний штаб ЗСУ оприлюднив оперативну інформацію щодо російської агресії станом на вечір п’ятниці, 1 вересня.

“Протягом доби ворог здійснив 4 ракетні та 30 авіаційних ударів, вчинив 32 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населеним пунктам. В результаті російських атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Зруйновані житлові будинки та цивільна інфраструктура”, – йдеться у вечірньому зведенні Генштабу.

Протягом доби відбулося 31 бойове зіткнення.

На Куп’янському напрямку ворог вів безуспішні наступальні дії в районі Новоселівського Луганської області, а на Бахмутському напрямку також безуспішно намагався наступати в районі Курдюмовки Донецької області, на Авдіївському напрямку – в районі Північного Донецької області, на Мар’їнському – в районі Красногорівки Донецької області, на Шахтарському – в районі Великої Новоселки Донецької області.

“Сили оборони України продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби. Авіація сил оборони протягом доби завдала 6 ударів по районах концентрації особового складу, озброєння та військової техніки та 4 – по зенітно-ракетним комплексам ворога. Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби вразили 10 артилерійських засобів на вогневих позиціях, 1 склад боєприпасів і 1 радіолокаційну станцію ворога”, – повідомляє Генштаб ЗСУ.

Exit mobile version