Site icon Hetman News

У 20 країнах світу смакують консерви, виготовлені на Рівненщині

консерва кукурудзи

Заступник голови Рівненської ОДА Олександр Кохан відвідав з робочим візитом підприємство «Щедра нива». Ця компанія, відома своєю високоякісною консервованою продукцією, продовжує активно розвиватися навіть у складні часи.

– «Щедра нива» не лише постачає продукцію на український ринок, але й експортує до понад 20 країн світу. Компанія також підтримує економіку країни, минулого року перерахувавши до бюджету понад 25 млн грн та увійшла до ТОП-25 найбільших платників податків на Рівненщині, – зазначив Олександр Кохан.

Підприємство постійно інвестує у модернізацію, зокрема, у придбання нової сільськогосподарської техніки та енергоефективного обладнання. «Щедра нива» також виступає відповідальним роботодавцем – середня зарплата на підприємстві складає 19 тисяч гривень, а для стимулювання працівників впроваджена система преміювання.

На даний час компанія приєдналася до урядового проєкту «Національний кешбек», який дозволяє покупцям отримувати 10% вартості продукції на спеціальні банківські картки, повідомляє Рівненська ОВА.

Exit mobile version