Site icon Hetman News

Зеленський: Україна відповість на ракетний удар по поштовому терміналу під Харковом

Володимир Зеленський

Україна відповість на ракетний удар по поштовому терміналу під Харковом, в результаті якого загинуло шість осіб, а 17 отримали поранення. Про це в неділю заявив український президент Володимир Зеленський. Він висловив своє співчуття родинам загиблих у ніч на 22 жовтня в селищі Коротич. Всі вони були співробітниками логістичної компанії “Нова пошта“.

Відомо, що сирена повітряної тривоги пролунала за декілька секунд до вибуху, і люди не встигли дістатися до укриття.

За даними обласної прокуратури, російські війська, розташовані в Білгородській області, випустили ракети комплексу С-300, дві з яких потрапили в склад.

Москва не коментувала подію. З початку вторгнення в Україну Кремль наголошує, що удари завдаються виключно по військовим об’єктам.

“Рятувальна операція завершена, всім постраждалим надана необхідна допомога. Їх 17. Загинуло шість осіб. Мої співчуття родичам та друзям жертв. Ми обов’язково відповімо на кожний прояв терору з боку Росії, а також на цей конкретний удар”, – сказав Зеленський.

Постраждалі – їх вік від 19 до 42 років – були поранені уламками під час вибуху. Деякі досі перебувають у тяжкому стані.

Exit mobile version