Site icon Hetman News

3 листопада у Жовтневому палаці Києва відбудеться прощання з відомим учасником КВК та шоуменом Сергієм Сивохо

Сергій Сивохо

Прощання з відомим учасником КВК, шоуменом, ведучим та колишнім радником секретаря Ради національної безпеки та оборони України Сергієм Сивохо, який помер 17 жовтня у віці 54 роки, відбудеться 3 листопада в Жовтневому палаці Києва. Про це повідомив проєкт “Ліга сміху” на своєму офіційному Instagram-акаунті. “Прощання з Сергієм Сивохо. МЦКМ “Жовтневий палац” 03.11.2023 о 11:00“, – цитує повідомлення rtvi.com.

Жовтневий палац” – Міжнародний центр культури та мистецтв Федерації профспілок України. Це один із найбільших театральних залів Києва, розташований в центрі міста та розрахований на понад дві тисячі глядачів.

За декілька днів до смерті Сергія, поступала досить суперечлива інформація щодо стану артиста: “За однією версією, Сергій Сивохо два дні тому потрапив до лікарні і помер кілька годин тому. За іншою – живий, перебуває в лікарні, але існує велика ймовірність, що це його останні години”.

Незабаром українське видання Vesti.ua опублікувало новину про смерть шоумена. Інше ЗМІ – “Обозреватель” – підтвердило цю інформацію з посиланням на прес-службу Сивохо, уточнивши, що він перебував у лікарні в Німеччині. Також повідомлення про смерть артиста розмістила у себе на Facebook його подруга Світлана Бердецька.

Сергій Сивохо народився в Донецьку в 1969 році. Поступивши до місцевого Політехнічного університету (ДПІ), він почав виступати за команду університету в КВК, а пізніше увійшов до складу популярної команди “Дрім-Тім” і в цей період познайомився з нинішнім президентом України Володимиром Зеленським, який виступав за сочинську команду “Втомлені сонцем“.

У 2011-2013 роках Сивохо працював креативним продюсером програми “Велика різниця поукраїнськи“, а потім обійняв аналогічну посаду в студії “Квартал 95“, одним із засновників якої був Зеленський. Він також активно знімався в кіно і серіалах, сидів у журі першого сезону гумористичного шоу “Ліга сміху“.

Крім того, Сивохо був співвласником та продюсером “Мега-радіо“.

Під час президентської кампанії 2019 року шоумен підтримував Зеленського. Сам він у тому ж році балотувався в депутати Верховної ради від партії Зеленського “Слуга народу“, але не пройшов до парламенту.

У жовтні 2019 року Сивохо став радником секретаря Ради національної безпеки та оборони з питань реінтеграції та відновлення Донбасу та обіймав цю посаду до березня 2020 року. Протягом цього ж періоду він працював над створенням “Національної платформи примирення і єдності“, спрямованої на встановлення діалогу між Києвом та окупованою частиною Донбаса.

Після початку військових дій в Україні він повністю припинив медійну активність і публікував у своїх соціальних мережах лише звіти про волонтерську діяльність.

Exit mobile version