Site icon Hetman News

У Великій Британії будинок розміром із сарай, де не можна навіть спати, продають за 130 000 євро

сарай

Усередині приміщення є міні-кухня з холодильником і плитою, що працює на газовому балоні, а також раковина і місце для зберігання їжі, напоїв, посуду та пляжних речей. Дерев’яний пляжний будиночок розміром з садовий сарай — 1,8 м завширшки та 4 м завдовжки — виставили на продаж за 130 000 євро. За словами ріелторів, цей об’єкт нерухомості приваблює потенційних покупців завдяки вдалому розташуванню на пляжі Ейвон у Крайстчерчі (графство Дорсет, Велика Британія), пише Daily Mail, передає focus.ua.

У хатині є міні-кухня з холодильником і плитою, що працює на газовому балоні, а також раковина і місце для зберігання їжі, напоїв, посуду та пляжних речей. Завдяки двостулковим скляним дверям приміщення можна використовувати навіть взимку.

Нинішній власник Пол Хейдон купив будиночок у 2021 році, коли під час прогулянки пляжем побачив оголошення про продаж. Однак тепер чоловік хоче продати його, щоб придбати більший будинок на іншому пляжі.

“Ми користувалися цим будиночком досить регулярно, можливо, раз на два тижні, але зараз хочемо купити інший. Ейвон — чудовий пляж: поруч є ресторан і магазин, тут загалом тихо. Нам було дуже зручно ходити на пляж без необхідності щоразу носити речі, але новий власник може розглядати це як довгострокову інвестицію — здавати в оренду і отримувати дохід”, — розповідає 57-річний Пол Хейдон, інвестор у сфері технологій.

До речі, на піщаному пляжі Ейвон розташовано близько 130 подібних будиночків. Вони користуються популярністю серед людей, які вигулюють собак, туристів і спортсменів. Втім, є один нюанс — власникам доводиться обов’язково платити за оренду землі близько 1300 євро на рік.

Exit mobile version