Site icon Hetman News

Президент Єврокомісії та західні лідери прибули до Києва з нагоди другої річниці повномасштабного вторгнення Росії в Україну

Урсула фон дер Ляйен


Сьогодні, 24 лютого, з нагоди другої річниці повномасштабного вторгнення Росії в Україну, до Києва прибула президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляйен. Про це повідомляє rcb.ua із посиланням на Twitter-акаунт президента Єврокомісії.

“Більше, ніж коли-небудь, ми твердо стоїмо поруч з Україною. Фінансово, економічно, військово, морально. Доти, поки країна не стане остаточно вільною”, – пише фон дер Ляйен.

Крім президента Європейської комісії Урсули фон дер Ляйен, до Києва, з нагоди другої річниці повномасштабного вторгнення Росії в Україну, з візитом прибули ще троє лідерів країн заходу.

Про це повідомляє Reuters.

Як пише видання, для вираження солідарності з Україною, з нагоди другої річниці повномасштабного вторгнення Росії, до Києва також прибули:

Reuters, із посиланням на італійський уряд, додає, що лідери західних країн прибули до Києва вночі з Польщі. Також повідомляється про візит Бориса Джонсона до столиці України.

Exit mobile version