Site icon Hetman News

Публікації на платформі X можуть стати платними для нових облікових записів

смартфон з логотипом соцмережі Х

Ілон Маск оголосив про нову політику, згідно з якою нові користувачі платформи X будуть зобов’язані сплачувати невелику плату за можливість публікації. За словами Маска, стягнення комісії є обов’язковим для запобігання нальоту ботів на платформі. Штучний інтелект не завжди ефективно розрізняє справжніх користувачів від автоматизованих акаунтів, пише gagadget.com.

Нові власники акаунтів матимуть можливість публікувати контент на платформі через три місяці після створення облікового запису без оплати. Це може сприяти привертанню нових користувачів та стимулювати активність на платформі.

Ця політика стає частиною загальних зусиль X у боротьбі зі спамом та в підвищенні якості контенту на платформі. Раніше у цьому місяці X оголосив про масштабне прибирання облікових записів від спаму і попередив користувачів, що це може вплинути на кількість їхніх підписників.

Відомо, що на платформі X вже існує політика оплати для деяких функцій. Наприклад, доступ до деяких функцій чат-бота Grok надається за певну щомісячну плату для преміум-користувачів.

Інформація про деталі впровадження цієї політики ще не доступна.

Exit mobile version