Site icon Hetman News

Джорджа Мелоні: В Європі триває процес ісламізації, який далекий від цінностей європейської цивілізації

дівчина у нікабі

Ісламська культура та цінності мають “проблему сумісності” в Європі, де зараз триває процес ісламізації. Про це заявила прем’єр-міністр Італії Джорджа Мелоні після виступу на з’їзді її партії “Брати Італії“. “Ісламські культурні центри в Італії фінансуються Саудівською Аравією, де застосовується ісламське право. В Європі триває процес ісламізації, який далекий від цінностей нашої цивілізації”, – заявила вона.

На з’їзді партії разом з Мелоні брав участь британський прем’єр-міністр Ріші Сунак, який висловив занепокоєння напливом біженців до Європи.

“Якщо ми не вирішимо цю проблему [міграції], цифри будуть зростати. Це підірве наші країни та нашу здатність допомагати тим, хто найбільше потребує нашої допомоги”, – сказав він.

Також Сунак закликав “за необхідності” модернізувати європейські закони, що регулюють надання притулку.

Мелоні не вперше підіймає питання про проблему ісламізації Європи. Так, ще до свого прем’єрства вона неодноразово пов’язувала поширення ісламу зі зростанням тероризму. У 2016 році Мелоні представила у Палаті депутатів законопроєкт “про введення злочину за ісламський фундаменталізм”, а також численні рази закликала до негайного призупинення прийому іммігрантів-мусульман.

У 2019 році Мелоні написала передмову до “Першої доповіді про ісламізацію Європи“, яку представив аналітичний центр Фонд Farefuturo. У ній вона висловила обурення, що одного разу в одній з європейських країн може прийти до влади радикальна ісламістська партія, схожа на “Братівмусульман“.

Exit mobile version