Site icon Hetman News

У Європі спостерігаються рясні снігопади та крижані дощі

снігопад у Європі

Через негоду в кількох європейських країнах оголошено високий рівень небезпеки, повідомляється про перебої в роботі громадського транспорту та численні аварії на дорогах.

Скасовано сотні авіарейсів. Через сильні снігопади та сильний вітер у Данії обмежено залізничне сполучення. Рух на кількох автотрасах, у тому числі мостом Великий Бельт, був заблокований через ДТП.

Влада рекомендує мешканцям країни по можливості працювати з дому та відкласти заплановані зустрічі. Метеорологи обіцяють, що погода покращиться до кінця тижня. У Норвегії через сильний снігопад на якийсь час було закрито столичний аеропорт.

В Осло та інших містах на південному сході країни обмежено рух залізничного та автомобільного транспорту, міські автобуси ходять із затримками. Поліція також радить людям залишатися вдома.

У Франції в середу ще в кількох північних департаментах оголошено помаранчевий рівень небезпеки через крижаний дощ. Повідомляється про численні ДТП, кілька людей отримали травми внаслідок падіння на тротуарах, що вкрилися льодом.

Exit mobile version