Site icon Hetman News

YouTube почав приховувати кнопку пропуску реклами на смартфонах та ПК

смартфон

YouTube дозволяє пропускати рекламу після кількох секунд перегляду, але тепер це зробити не так просто: кнопка пропуску реклами «перемістилася» та стала менш помітною. Багато користувачів YouTube воліють дивитися рекламу, а не платити за підписку на сервіс. І способи демонстрації цієї реклами стають дедалі нав’язливішими. Як пише Android Police, в останні дні користувачі сервісу почали помічати, що зворотний відлік до моменту, коли можна буде пропустити рекламне оголошення і не дивитися його до кінця, так само як і сама кнопка «Пропустити», зникли. Про це повідомляє nv.ua.

На ПК користувачі бачили сірий прямокутник, який робив кнопку «Пропустити» непомітною до моменту, коли час обов’язкового перегляду оголошення не спливав. На Android-пристроях також не було таймера, а кнопка «Пропустити» з’являлася лише через кілька секунд перегляду рекламного ролика.

Ці зміни виглядають як навмисний крок, який має змусити користувачів вважати, що рекламу неможливо пропустити. Поки що невідомо, коли YouTube запровадить приховування кнопки пропуску реклами для всіх користувачів і чи є у платформи такі плани.

Раніше NV Техно писав, що YouTube почав використовувати моменти, коли ви ставите відео на паузу, для показу рекламного оголошення.

Exit mobile version