Site icon Hetman News

Зеленський про смерть Навального: Зрозуміло, що вбитий Путіним

Навальний та Зеленський

Зеленський відзначив, що Олексій Навальний, який помер сьогодні, 16 лютого, очевидно, був вбитий російським диктатором Володимиром Путіним, так само як тисячі інших замучених. Про це повідомляє rbc.ua з посиланням на президента Володимира Зеленського під час спільної прес-конференції з канцлером Німеччини Олафом Шольцом.

“Тільки що стало відомо, що в російській в’язниці помер Олексій Навальний. Очевидно, його вбив Путін, так само як і тисячі інших замучених, замучених через це істоту. Путіну все одно, хто загине, лише б він зберіг свої позиції”, – заявив президент України.

Російська Федеральна служба виконання покарань (ФСІН) повідомила сьогодні, 16 лютого, про смерть політика Олексія Навального в колонії №3 в поселенні Харп Ямало-Ненецького автономного округу.

Згідно з повідомленням ФСІН, Навальному стало погано під час прогулянки. Після цього він практично втратив свідомість, а прибулі на місце лікарі констатували його смерть.

В Росії стверджують, що у Навального нібито відірвався тромб. Зараз офіційно про причини смерті політика нічого не відомо.

Тим часом команда Навального поки не підтверджує його смерть.

Exit mobile version