Apple

Американська компанія Apple отримала патент на мікродинамік для одягу, який буде виглядати як комунікатор, стало відомо з реєстру Патентного бюро США (USPTO).

Цей пристрій можна буде закріпити на будь-якій частині одягу.

На малюнках, доданих до документа, зображена людина, до комірця якої прикріплений гаджет. Згідно з інформацією з патенту, пристрій може виконувати роль динаміка або мікрофона. З його допомогою можна буде слухати музику або відповідати на дзвінки. По суті, він може стати альтернативою навушникам.

12 вересня Apple представила нове покоління своїх смартфонів – iPhone 15. Гаджет отримав такий же Dynamic Island у верхній частині екрана, як у минулих моделях iPhone Pro. За словами виробника, новий процесор S9 буде потужнішим на 50% порівняно з попереднім. Крім цього, Apple відмовилася від роз’єму Lightning на користь Type-C.

Втім, вже у вересні деякі власники iPhone 15 Pro і Pro Max скаржилися на форумах про те, що їхні гаджети сильно нагріваються під час використання. Bloomberg відзначає, що гарячими стають задня і бічні поверхні смартфона. За спостереженнями власників пристрою, вони нагріваються під час гри, телефонних дзвінків і відеодзвінків через FaceTime. Деякі стверджують, що смартфон нагрівається під час підключення до зарядного пристрою.