Камала Гарріч та Дональд Трамп

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив про готовність провести дебати з віце-президентом Камалою Гарріс, яка може стати його суперницею. Як повідомляє eurointegration.com.ua, заяву Трампа цитує Politico.

Колишній президент США “готовий” зустрітися з Гарріс на дебатах не один раз.

Наступні дебати, які заплановані на 10 вересня, мають відбутися на телеканалі ABC News. Останніми днями Трамп наполягав на проведенні дебатів на Fox News.

Але під час розмови з журналістами у вівторок Трамп заявив, що братиме участь у дебатах з Гарріс, незалежно від того, чи відбудуться вони на ABC, і сказав, що “був би готовий провести більше ніж одні дебати”.

Водночас він додав, що “не в захваті від ABC“, який, як стверджує Трамп, здається йому більш прихильним до Джо Байдена та Гарріс.

Він також зазначив, що “дебати важливі для президентських перегонів”.

“Я думаю, що якщо ви висуванець від демократів або республіканців, ви дійсно зобов’язані брати участь у дебатах”, – сказав Трамп.

Камала Гарріс ще не є кандидатом у президенти США, але вже отримала підтримку більшості делегатів з’їзду Демократичної партії.

Голосування за те, щоб зробити Гарріс офіційним кандидатом у президенти від партії, відбудеться на початку наступного місяця – перед з’їздом демократів у Чикаго 19-22 серпня.