полонені російські солдати

Як повідомляє агентство “Інтерфакс-Україна” з посиланням на інформоване джерело в СБУ, спецпризначенці Центру спеціальних операцій “А” Служби безпеки України взяли в полон на території Курської області 102 військовослужбовців 488-го гвардійського мотострілецького полку з Росії та підрозділу “Ахмат“.

“Це наймасовіше взяття ворога в полон, яке вдалося провести за один раз. Поповнюємо обмінний фонд!” – сказав представник СБУ. Він також зазначив, що було захоплено добре обладнаний ротний опорний пункт, і противник не збирався здаватися в полон.

Водночас проєкт “Хочу жити“, створений спеціально для російських військовослужбовців, які бажають скласти зброю, повідомив про здачу в полон 14 серпня роти російських солдатів, що налічувала понад 100 осіб.

“Їх можна зрозуміти, важко вести бойові дії, коли тобою командують самодури та казнокради, а фланги “прикривають” кадировські бандити, які кидають усіх і все, аби самим не бути захопленими в полон”, – йдеться в повідомленні, опублікованому в соціальних мережах.