Анастасія Заворотнюк та Потап

Український репер Потап різко відреагував на смерть російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка прославилася роллю в серіалі “Моя прекрасна няня“, де вона зіграла провінційну українку з Маріуполя. Фотографію акторки та свою думку про її смерть Потап опублікував у себе на сторінці в Instagram, повідомляє focus.ua.

Зокрема, відомо, що Анастасія Заворотнюк померла на 54-му році життя, після тривалої боротьби з онкологічним захворюванням. Сталося це сьогодні, 30 травня. Оскільки акторка прославилася роллю в серіалі “Моя прекрасна няня“, який свого часу був популярний і в Україні, а також раніше працювала і в Україні, це викликало реакцію в суспільстві.

Своєю чергою, репер Потап опублікував фото Анастасії Заворотнюк під яким написав: “Ну що, Настя, весело було грати в образі, який виставляє українок дурними? Добре, що більше не зіграєш”.

Вже згодом своє повідомлення Потап видалив, проте шанувальники акторки почали активно засипати репера гнівними коментарями під його публікаціями:

“Показав сутність таких як ти. На смерті хайпитися це дно”, “Це все, на що він здатний) його життя обмежило, по-іншому заявити про себе він більше не може”, “Сподіваюся, вас навіть на Батьківщині скасують після такого”, “Таку посмертну промову штовхнути про свою колегу, красиву жінку, яка довго і тяжко вмирала, яка не зробила тобі нічого поганого — це дно, днище!”, “Що про Настю-то видалив історію? Люди повинні знати своїх “героїв””, “Ви хворий? Людина померла. Я завжди вас поважала і любила, як артиста! Але викреслюю з пам’яті назавжди”, “Не тобі, потапчик, такі пости ліпити. Сам гроші заробляв у РФ, хоча враження розумної людини ніколи не створював.

Добре, що українці розуміють, яка ти людина, краще б пішов захищати Батьківщину, ніж писати таку гидоту про покійну людину. Ну, або показуй стиль собачки, з тебе не убуде”, “Хотів пропіаритися на чужій смерті, а в результаті сам став посміховиськом”, “Шкода, не можна відібрати те, що заробив у Росії”,

“FYI, я українець і завжди підтримую Україну. Але писати таке — це просто неприпустимо, і мені соромно, що один з наших найпопулярніших співаків може навіть подумати про таке, не кажучи вже про те, щоб писати це публічно”, “Скільки схожих сторісів буде після твоєї смерті?”.