наслідки ракетного обстрілу армії РФ 01.10.23

“Росія в ніч на неділю атакувала Україну 30 ударними безпілотниками типу Shahed 136/131, з яких 16 було знищено”, – повідомили вранці Повітряні сили ЗСУ. У результаті атак дронів та ракетних ударів жінка постраждала в Умані, Черкаська область, двоє осіб отримали поранення в Херсонській області, один – в Запоріжжі, повідомили місцеві влади, передає bbc.com.

Згідно із заявою голови Черкаської обласної державної адміністрації, в Умані є влучання по промисловій інфраструктурі. Внаслідок цього виникли пожежі в складських приміщеннях, де, зокрема, зберігалася зернова продукція.

Безпілотники також атакували Кривий Ріг, повідомив голова Дніпропетровської обласної адміністрації Сергій Лисак. За його словами, один дрон був знищений, але також були “влучання в громадянську інфраструктуру”.

“В Миколаївській області безпілотники завдавали удар по складському приміщенню сільськогосподарського підприємства в районі села Снігірівка, Баштанський район”, – повідомив голова місцевої ОВА Віталій Кім.

“Внаслідок нічного ракетного удару по Запоріжжю розпочалася пожежа на одному з об’єктів інфраструктури. Відомо про одного постраждалого 35 років”, – повідомили в Запорізькій ОВА.

Про ракетний удар також повідомила влада Харківської області. За даними голови ОВА Олега Синегубова, в Харкові зафіксовані “прильоти” 3 ракети, передбачується, що це С-300, на територію громадського підприємства.

“Близько 4 години ранку в неділю було обстріляно місто Станіслав в Херсонській області. Внаслідок цього постраждали двоє чоловіків, їх доставили до лікарні”, – повідомив голова місцевої адміністрації Олександр Прокудін.