наслідки ракетної атаки

За попередніми даними, понад 150 осіб отримали поранення. У Дніпрі було пошкоджено дев’ятиповерховий будинок. Зруйновано дах і технічний поверх, вибиті вікна в житлових квартирах, пошкоджено автомобілі. Також частково зруйновано двоповерхову будівлю СТО та пошкоджено будівлю підприємства. У Кривому Розі під ударами опинилися кілька підприємств. Виникла пожежа, яку рятувальники вже загасили. Попередньо, в області жертвами цього удару стали 11 осіб, ще понад 40 отримали поранення різного ступеня тяжкості, повідомляє golosameriki.com.

У Покровську, в Донецькій області, внаслідок ракетного удару загинуло три людини, повідомив керівник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін. Також російський удар завдав пошкоджень Херсону. Вибухи пролунали й у Миколаївській області.

«В області внаслідок попадання ракети на територію фермерського господарства зайнялася суха трава, після чого пожежа перекинулася на житлові будинки поруч. Відомо про постраждалих 45-річну жінку та 5-річну дитину. Вони госпіталізовані, стан середньої тяжкості», — повідомив Віталій Кім, керівник Миколаївської ОВА.