На європейському ринку з’являється новий EVO3 – італійський компактний кросовер, доступний за ціною від 17 900 євро. Офіційний сайт виробника повідомив про запуск продаж цієї моделі.

EVO3 – це бюджетний 4,1-метровий кросовер, спроєктований для міського використання. Він може бути обладнаний бензиновим або газовим двигуном.

Бренд EVO належить італійській компанії DR Automobiles. Ця компанія виробляє кілька китайських моделей для європейського ринку, зокрема автомобілів Chery, JAC та BAIC. Основна частина асортименту – це кросовери, хоча в ньому також є міські електромобілі.

Новий EVO3 виглядає схожим на кросовер JAC JS2 завдяки довжині 4,1 метра. Цей китайський аналог також продається в Україні. Однак EVO3 відрізняється від нього дизайном радіаторної решітки та меншою кількістю хромованих деталей. В салоні EVO3 використовується штучна шкіра з червоними акцентами. Об’єм багажника складає 450 літрів.

У нового кросовера EVO3 є 9,0-дюймовий тачскрін, а також комплектація з 17-дюймовими дисками, клімат-контролем, круїз-контролем, навігацією, парктроніком та камерою заднього виду. Двигун EVO3 – це 1,5-літровий бензиновий агрегат потужністю 113 к.с., з можливістю встановлення заводської ГБО. Для вибору доступні 5-ступінчаста механічна коробка передач або варіатор.