TikTok

Застосунок ТікТок планує внести зміни у дизайн та адаптувати його для більших пристроїв, таких як планшети та складні гаджети. Про це повідомили у пресслужбі застосунку.

“Ми усвідомлюємо, що багатьом подобається користуватися нашим застосунком на великих екранах та складних пристроях. Незалежно від того, чи дивляться вони останні кулінарні тренди, чи шукають найсвіжіші футбольні моменти, ми раді повідомити, що TikTok тепер краще оптимізований для планшетів і складних гаджетів. Ці зміни забезпечують оновлену версію, яка гарантує безперебійну та привабливу роботу TikTok для користувачів у всьому світі, незалежно від вибору пристрою”, – розповіли у компанії.

Також було зазначено, що користувачі тепер можуть переглядати улюблені відео на великих екранах і отримувати чітку картинку, а також використовувати оптимізовані панелі навігації та підтримку орієнтації.

“У майбутньому ми плануємо розширювати функціонал, наприклад, тематичні канали, які дозволять користувачам переглядати відео за різними категоріями, такими як ігри, їжа, мода та спорт. Це основні особливості оновлення”, – додали у пресслужбі застосунку.