родина Андрія Бєднякова

Акторка Анастасія Коротка, дружина українського шоумена Андрія Бєднякова, розкрила вартість своїх пологів у США та розповіла про фінансові доходи їхньої родини.

Партнерка ведучого двічі народжувала в Америці, але вартість обох подій суттєво відрізнялася. За народження сина Коротка заплатила 500 доларів, у той час, як за народження доньки витратили близько 10 тисяч доларів. Цей значущий розрив пояснюється відсутністю медичного страхування під час перших пологів та його наявністю під час других. “Кожен день в Америці коштує окремо. Я родила дешевше, оскільки вже мала страхування. У мене було все гаразд, і я заплатила лише 500 доларів за свої пологи. У перший раз, без страхування, мені довелося витратити приблизно 10 тисяч. Страхування обходиться в 350 доларів на місяць”, – поділилася деталями акторка в інтерв’ю Раміні Есхакзай.

Також дружина Андрія Бєднякова зізналася щодо доходів сім’ї. За її словами, чоловік завжди заробляв більше, ніж вона. Зазначається, що був лише один місяць під час повномасштабної війни, коли Коротці вдалося заробити більше за чоловіка.

“Андрій завжди був головним забезпечувачем сім’ї та завжди заробляв більше, ніж я. Навіть у ті важкі часи він докладав усіх зусиль, щоб забезпечити нам достаток. Єдиний місяць, коли я заробила більше, був під час війни. Але, загалом, Андрій завжди був лідером з доходами”, – розповіла акторка.