росіянин вкравший вертоліт

Спочатку інформація про смерть Кузьмінова в Іспанії з’явилася в іспанських ЗМІ, але в публікаціях були невідповідності. В громадянській гвардії Іспанії повідомлення про вбивство Кузьмінова не підтверджуються. “Підтверджуємо факт смерті”, – цитує “УП” повідомлення ГУР, передає rtvi.com.

“Він вирішив переїхати в Іспанію замість того, щоб бути тут. З того, що ми знаємо: запросив свою колишню до себе і його знайшли застреленим”, – стверджує джерело українського видання.

За словами неназваного співрозмовника “УП“, неподалік, як вважається, знайшли згорілу машину, на якій, ймовірно, “виїжджали ліквідатори”.

Сусіди Кузьмінова розповіли правоохоронцям, що “іноземець поводився неадекватно, часто кричав, вів п’яну балаканину і розповідав багато історій про своє минуле та сучасне життя”, йшлося в публікації. Заявлялося, що в поліції, мабуть, виникла версія, що українські спецслужби ліквідували невигідного свідка.

Зазначається, що спочатку про подію написала газета ABC, зазначивши, що тіло 33-річного українця знайшли на пандусі гаража в місті Ла-Вільяхойоса в Аліканте з кульовими пораненнями. Тим часом Daily Information повідомило, що тіло виявили ще 13 лютого в котеджному поселенні в районі Ла-Кала, відзначило агентство.

Телеграм-канал “Обережно, новини” звернув увагу, що вік померлого – 33 роки – і вік Кузьмінова не збігаються: Кузьмінові було 28 років. Крім того, видання Eureka news, не має сайту, у нього є лише акаунт в соцмережі І та телеграм-канал, вказує “Обережно, новини“.

Українське видання “Страна.ua” також відзначило, що в повідомленнях про смерть Кузьмінова “є ряд невідповідностей”. Багато ЗМІ припускають, що інформація “була неправдивою”, додало видання. В громадянській гвардії Іспанії не змогли підтвердити повідомлення про вбивство Кузьмінова.