Ілон Маск

Ілон Маск попередив про небезпеку зникнення цілих націй і всього людства через демографічні проблеми.

“Потрібно народжувати дітей, або культури Італії, Японії та Франції зникнуть. Ми ризикуємо тим, що цих країн не буде, зникне людство”, – сказав він під час інтерв’ю на святі партії “Брати Італії” італійському прем’єр-міністру Джорджі Мелоні. Маск вийшов на сцену зі своєю дитиною. Після фотографування хлопчика, який не хотів розлучатися з батьком, його вдалося забрати за куліси.

Крім того, Маск зазначив, що міграція, з нелегальною формою якої треба боротися та організувати легальну, не вирішить проблему з демографією та скороченням населення.

Маск попередив про небезпеку поширення “вірусу пробудженого розуму” (мається на увазі збільшений інтерес до расових, гендерних та соціальних питань). “Не імпортуйте до Європи американський вірус пробудженого розуму, який призводить до психологічної громадянської війни”, – сказав він, маючи на увазі агресивну політику гендерних меншин. “У цьому немає радості, це налаштовує людей один проти одного, змушує навіть ненавидіти себе”, – вважає власник соцмережі Х (раніше Twitter) та інших високотехнологічних компаній. Говорячи про соцмережу Х, він згадав про необхідність свободи слова, яка лежить в основі демократії. “Потрібно вміти слухати навіть те, що тобі не подобається”, – підкреслив він.

Маск став спеціальним гостем свята молоді правого політичного напрямку, що має назву на честь персонажа, на ім’я Атрейо з роману-фентезі “Нескінченна історія” німецького письменника Міхаеля Енде. Свято проводиться щорічно з 1998 року.