два схожих чоловіка


Пасажир літака, ймовірно, вирішив, що опинився в паралельному вимірі, сидячи поруч зі своїм двійником, який був схожий зовнішністю, мав однаковий одяг і навіть ім’я.

Марк Гарланд, 58 років, поділився історією про неймовірну зустріч, яка сталася 2 березня під час польоту з Лондона до Бангкока.

Автобусний водій з Троубріджа, Велика Британія, реєструвався на свій рейс, коли агенти в аеропорту сказали йому, що він вже має зареєстрованого пасажира. Виявилося, що на той же рейс зареєстрований ще один Марк Гарланд, 62-річний будівельник із Вормлі, Брістоль, який був його точним виглядом і мав ті самі риси обличчя та навіть лисину.

Молодший Марк пояснив, що співробітник на стійці реєстрації, ймовірно, допустив помилку і замість того, щоб вказати номер бронювання, він зареєстрував його двійника. Після певних непорозумінь та обговорень їм все-таки довелося шукати свої сидіння в літаку.

Тоді два Марка особисто зіткнулися — це був неймовірний досвід, ніби вони опинилися перед дзеркалом.

“Це було шокуюче, я побачив себе у ньому під час польоту. Люди навіть казали, що ми могли б бути братами. Я сказав: “Дивись, я Марк Гарланд”, показавши йому свій паспорт, і він почав сміятися, показавши свій паспорт і ім’я”, — згадує молодший Марк. Потім вони жартували один з одним про те, що створили багато “проблем”.

Старший Марк також був вражений цією зустріччю, вигукуючи: “Це було надто дивно, я ніколи не бачив нічого подібного. Я підходжу до столу, а там хлопець, який виглядає, як я, але трошки вищий”, — каже будівельник, замітно підсміхаючись. “Я гарніший”.

Марки вирішили випадково вирушити на канікули в Таїланд — один на чотири тижні, інший на три. І тут щасливий випадок ще не завершився: коли вони сіли у літак, виявилося, що сидять поруч один з одним. Протягом 11,5-годинного польоту вони почали розмовляти та зрозуміли, що мають багато спільного, не лише імені та зовнішності. Ці двоє жили всього за 15 хвилин від одне одного і раніше несвідомо перетиналися.

“Я водій автобуса, і Марк казав, що іноді користується моїм автобусом”, — говорить Марк.

Додатково, обидва чоловіки мали по чотири дитини, хоча водій автобуса Марк ніколи не був одружений, а будівельник Марк був розлучений.

Вони навіть знали деяких одних і тих самих людей. “Один з моїх колег знає його і ходить з ним у паб”, — говорить молодший Марк.

І, звісно ж, обидва мають слабкість до Таїланду, обидва відвідували цей рай Південно-Східної Азії десятки разів. Подорожуючи, вони стали настільки нерозлучними, що молодший Марк навіть “трошки задрімав на його плечі”.

Тепер обидва вони вважають це початком довгострокового стосунку. “Ця випадкова зустріч зробила мене щасливим”, — каже водій автобуса, який планує підтримувати зв’язок зі своїм старшим колегою і зустрітися за келехом пива в Таїланді.

“Я знайшов собі друга на все життя”, — підсумовує старший Марк.