жінка

Емма Кук рекомендує приєднатися до дисконтного клубу авіакомпаній-лоукостерів, щоб купувати квитки за найнижчими цінами. В нинішній економічній ситуації подорожі можуть здаватися розкішшю, але британська блогерка, на ім’я Емма Кук на власному прикладі доводить, що це не так. Їй вдалося знайти дешеві авіаквитки на інший континент за ціною, меншою ніж вартість тижневого проїзного на лондонський метрополітен. Власним досвідом жінка поділилася на сторінці в TikTok, передає focus.ua.

“Вирушаємо в самостійну подорож до Марракеша. Переліт коштує 17,99 фунта стерлінгів в обидва боки, а проживання у двомісному номері — 27 фунтів”, — розповідає Кук.

До слова, Марракеш — четверте за величиною місто Марокко, яке розташоване на північному узбережжі Африки, між Алжиром та Західною Сахарою. З лондонського аеропорту Гатвік туди можна долетіти трохи більше ніж за три години — це приблизно стільки ж, як у Грецію.

“Вам організують приватного водія, щоб поїхати в гори на одноденну екскурсію. Зможете прогулятися палацами, садами та базарами, де продається багато ювелірних виробів, творів мистецтва і сувенірів, а також відвідаєте хамам і зробите масаж”, — додає блогерка.

Перебуваючи в Марракеші, мандрівниця порадила спробувати безліч традиційних страв, зокрема кускус, який є альтернативою рису і макаронним виробам.

Емма рекомендує приєднатися до дисконтного клубу авіакомпаній-лоукостерів, які часто пропонують дешеві квитки в обидва боки за ціною менше ніж 50 фунтів. Крім того, туристка заздалегідь придбала електронну SIM-карту на 20 гігабайтів за 15,80 фунтів стерлінгів, щоб заощадити на мобільному зв’язку та інтернеті.

“Це була моя п’ята поїздка сюди, але вперше подорожувала самостійно. Мені дуже сподобалося”, — підсумувала Емма.