Олена Зеленська

Дружина президента України, Олена Зеленська, у своєму інтерв’ю для подкасту видання Economist, поділилася своїми мріями про тихе сімейне щастя після війни. “Наша родина знову буде разом. І ми поїдемо у відпустку – куди завгодно, але разом, у чотирьох, на тривалий час – на місяць. Я не хочу, щоб він [Володимир Зеленський] знову обирався президентом”, – зазначила Олена Зеленська, повідомляє bbc.com.

Вона розповіла, що під час воєнного часу бачить чоловіка рідко, і вся родина, особливо їхній молодший син, дуже сумує за його постійною присутністю.

Відповідаючи на питання про їхні подружні стосунки, Олена сказала, що війна змінила їх обох, але вони все ще важливі та цікаві один для одного.

Олена Зеленська наразі не знає, чим вони займуться після війни, але сподівається, що “вигадають щось творче”.

До обрання президентом Володимир Зеленський обіцяв не йти на другий президентський термін, проте після початку війни він заявив, що не має наміру покидати посаду до перемоги над Росією.

Наступні президентські вибори в Україні мали відбутися навесні наступного року, але згідно з українськими законами проведення голосування під час дії воєнного стану заборонено.