польські перевізники

За згодою уряду Польщі перевізники, які блокують три пункти пропуску на кордоні з Україною, призупинять свій протест до 1 березня. Про це повідомив у вівторок міністр інфраструктури Даріуш Клімчак, повідомляє eurointegration.com.ua.

Клімчак розповів, що у вівторок Міністерство інфраструктури підписало угоду із незадоволеними перевізниками. Він наголосив, що угода означає не кінець діалогу, а “інтенсивні переговори”. “Цей протест є міждисциплінарним. Він зачіпає дуже багато напрямків міжнародної політики, внутрішньої політики.

Складність та заплутаність питань призвела до того, що переговори та робота тривали понад місяць. Протест буде припинено до 1 березня”, – сказав міністр. Він додав, що відтепер розпочинаються конструктивні переговори, “які, як очікується, принесуть конкретний результат”. “Попереду у нас дуже багато роботи”, – сказав міністр.

“Якщо ми не зможемо знайти рішення, ми повернемося на кордон”, – пообіцяв лідер протестувальників Рафал Меклер. Він додав, що на кордоні залишається вся інфраструктура протестувальників – контейнери та трейлери.