TikTok

Пограбування, гідне комедійних фільмів, сталося в повіті Прахова в Румунії. Двоє чоловіків увірвалися в будинок, ведучи пряму трансляцію в TikTok. Один із підписників зателефонував на номер 112, і на місце події приїхала поліція, яка відразу ж затримала злодіїв, повідомляє Digi24.

Пізніше стали відомі деталі цього курйозного випадку. Двоє чоловіків із Прахови, 29 і 49 років, заробляли на життя, ведучи трансляції в TikTok і виконуючи завдання від підписників. Хтось запропонував їм проникнути до будинку. Не роздумуючи, вони взялися до справи. Чоловіки обрали будинок для пограбування, перелізли через паркан і проникли до нього через вікно, транслюючи все, що відбувається, в прямому ефірі.

Підписники продовжували давати їм нові завдання, наприклад, розбити телевізори в будинку, що хлопці й зробили. За всім, що відбувалося, спостерігало безліч людей у прямому ефірі, а один із них зателефонував до служби 112 та повідомив поліції про пограбування.

Поліцейські під’їхали до воріт будинку й затримали злодіїв саме в той момент, коли вони виносили викрадені речі.

На допиті чоловіки не змогли нічого сказати, оскільки поліцейські переглянули всі відео з TikTok і з’ясували, як саме відбулося пограбування. Двох чоловіків засудили до 4 років і 2 місяців ув’язнення та зобов’язали компенсувати весь збиток, який вони завдали власникам будинку.