жінка

Жінка виділила 20 тисяч доларів для поповнення продовольчих запасів. Крістал стурбована ситуацією у світі, тому переконана, що не готуватися до катастрофи було б дивно. Мати трьох дітей, яку назвали “королевою Судного дня”, витратила 10 років і 20 тисяч доларів на те, щоб підготувати свою сім’ю до третьої світової війни. Про це йдеться в матеріалі Mirror, передає focus.ua.

Жінка зробила медичні, електричні та продовольчі запаси на той випадок, якщо станеться катастрофа світового масштабу, наприклад, війна чи якась пандемія. Їй страшно думати про майбутнє, тому Крістал переконана, що ніколи не можна бути занадто підготовленим, та й ситуація у світі не дозволяє розслабитися.

Запасів їжі, медикаментів і електротоварів, які мати трьох дітей “колекціонувала” останні 10 років, вистачить на цілий рік.

“Я готуюся до всього: до того, що мережа рухне та електрику відключать, до пандемії, громадянської війни, безладів або третьої світової війни. Ми завжди готуємося до найгіршого сценарію і завжди сподіваємося на найкращий”, — розповідала Крістал.

Разом із чоловіком Дереком вона виховує двох доньок 11 і 12 років, а також 7-річного сина. Загалом у шлюбі вони вже 15 років, і вся сім’я вчиться корисним навичкам на випадок катастрофи. Крістал завдяки дідусю свого часу навчилася вирощувати власні продукти, а бабуся навчила її консервувати. Тепер ці знання вона передає дітям.

Багатодітна мати також має сторінку в соціальній мережі TikTok, де її прозвали “королевою Судного дня”. Там вона ділиться деякими етапами підготовки. Головна мета жінки — зібрати запаси на п’ять років виживання, а після цього — повністю перейти на автономне харчування. Водночас Крістал переконана, що така її підготовка не зводиться до похмурості та зневіри, а її діти — Лейла, Кейлі та Колтон — люблять цю справу, адже тепер знають, що робити в надзвичайних ситуаціях.

“Громадянські безлади — одна з багатьох причин, чому ми готуємося. Тут, у США, ми бачимо, як безлади та протести частішають з кожним днем, і це не те, чому ми хочемо піддати свою сім’ю. Мій чоловік завжди вважав, що це трохи екстремально”, — продовжила Крістал.

Більшість коментаторів зазначають, що подібна підготовка з боку “королеви Судного дня” — доросле рішення, і всім людям слід задуматися про свою безпеку. Також шанувальників вразило, що сім’я не перетворила це заняття на одержимість, а встигає жити теперішнім моментом, одночасно турбуючись про майбутнє.