літня людина

Фред Аллен Смоллс став справжньою зіркою у соціальних мережах завдяки своїй онуці Бірделлі Кінні. У США 106-річний мешканець Південної Кароліни успішно закінчив середню школу та отримав відповідний диплом. Також на церемонії йому було вручено почесну грамоту від школи. Про це пише focus.ua із посиланням на UPI.

Фред Аллен Смоллс, якого прозвали “Дід”, був відзначений почесним дипломом середньої школи Джорджтауна. У церемонії було присутньо понад 100 осіб.

Смоллс народився 5 лютого 1918 року в районі Плантерсвілл округу Джорджтаун і покинув школу після восьмого класу, щоб переїхати в Вашингтон і допомагати утримувати свою родину. Його онука, Бірделла Кінні, понад рік намагалася допомогти своєму дідусю отримати бажаний диплом. Вона також допомагала з організацією святкової церемонії, на якій виступили окружний суперінтендант Кіт Прайс та мер Джорджтауна Керол Джейро.

Кінні фільмувала улюблені заняття Смоллса, зокрема спортивні змагання і час, проведений з собакою Беллою. Дівчина публікувала їх в TikTok. Завдяки цим відео Смоллс потрапив до статті NBC News про чорношкірих столітніх старців, які стали знаменитостями у соцмережах.