Мешканка американського штату Флорида виграла джекпот у лотерею, купила будинок і в той же день лишилась з більшою частиною отриманих коштів через свою помилку.

Згідно з інформацією, 58-річна Кетрін Фейвер купила три квитки миттєвої лотереї. Один з них приніс їй виграш в 1 мільйон доларів. Жінка вирішила отримати приз у вигляді одноразової виплати. Після вирахування податків вона отримала 820 000 доларів.

Кілька місяців пізніше жінка придбала за 400 000 доларів будинок і в той же день почала перевозити в нього речі. При цьому американка не оформила страховку на нову власність.

Коли Фейвер поїхала забрати собаку з будинку матері, їй зателефонували з поліції і повідомили, що в її новому особняку сталася пожежа. Будівлю майже повністю знищено вогнем. “Я навіть не встигла переночувати в новому будинку. Навіть не провела там десять хвилин”, – розповіла переможниця лотереї. Вона підкреслила, що не встигла оформити страховку через свою дурість.

Припускається, що пожежа спалахнула через те, що вантажники залишили коробки на електричній плиті, яка якимось чином увімкнулася. У транспортній компанії їй заявили, що не несуть відповідальності за те, що їхній персонал ставить речі на столи.

Представник пожежної служби Джастін Блікстон повідомив, що загоряння почалося на кухні. Більшість речей Фейвер врятувались, але жінка опинилась у важкому фінансовому становищі. “Зараз в мене, мабуть, залишилось всього близько 300 доларів, тому що я вклала все туди. Я не знаю, що мені робити”, – заявила вона. Окрім вкладених у будинок грошей, американка пожертвувала 10 000 доларів церкві, де один з її синів служить пастором, а решту грошей витратила на оплату рахунків. Частину грошей вона роздала на Різдво працелюбним членам співтовариства. “Я просто намагалась зробити щось добре”, – пояснила вона.