Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s та власник франшизи компанія Upchurch Foods виплатять 800 000 доларів сім’ї дитини, яка отримала важке опікання від наггетса. Інцидент стався у Флориді ще у 2019 році.

Згідно з інформацією, мати купила чотирирічній дівчинці “Хеппі міл”, після чого дала наггетси дитині на задньому сидінні автомобіля. Шматок гарячої курки випав з коробки і застряг між сидінням і ногою малюка. В результаті дитина отримала опік другого ступеня.

Присяжні вирішили виплатити сім’ї 800 000 доларів “за біль та страждання, каліцтво, душевні муки, незручності та втрату здатності радіти життю”. Початково батьки постраждалої вимагали 15 млн, однак пізніше мати заявила, що задоволена прийнятим рішенням.

Раніше присяжні прийшли до висновку, що McDonald’s та власник франшизи компанія Upchurch Foods несуть відповідальність за те, що не належним чином попередили відвідувачів про можливий шкідливий вплив своєї гарячої продукції. Зазначалося, що температура їжі могла досягати 94 градусів.