Екранізація коміксів “Флеш“, яку глава Warner Bros Девід Заслав назвав одним з найкращих фільмів про супергероїв, стане не тільки найбільшим провалом в історії самої студії, але й американської кіноіндустрії взагалі.

За підрахунками експертів, збитки можуть перевищити 200 млн доларів. Враховувалась вартість виробництва фільму “Флеш” (200-220 млн доларів) та інвестиції в просування, які могли складати принаймні половину виробничого бюджету. При цьому світові касові збори “Флеша” на даний момент становлять приголомшливі 267 млн доларів.

Флеш” був першою спробою DC і Warner Bros зняти масштабний фільм про мультивсесвіт. Він також позиціонувався як проект, який перезапустить загальну всесвітню студії DC, поклавши край ері “Снайдерверса” на користь нової історії, в якій Девід Коренсвіт стане Суперменом.

Флеш” стартував у кінотеатрах 16 червня 2023 року, а всього через місяць компанія Warner Bros була змушена випустити цифрову копію, щоб спробувати мінімізувати збитки. Значущим є те, що на деяких платформах “Флеш” продавався у комплекті з іншою екранізацією коміксів DC – фільмом “Бетмен“.