З Південної Америки надходять нові повідомлення про контакт з прибульцями.

За інформацією, мешканці перуанського села Сан-Антоніу в віддаленому районі Альто-Нанай, до якого можна потрапити лише після багатогодинної подорожі по річці, стверджують, що на них періодично нападають двометрові істоти позаземного походження. Члени індіанського племені ікіт стверджують, що в їх середовищі ці істоти відомі як “Лос Пелакарас“, що перекладається з іспанської як “свіжувальники облич”.

З опису цих інопланетян кров застигає в жилах: великі голови, жовті очі, які дивляться з напруженими на голову капюшонами. За словами мешканців, ці істоти з міцного фольклору харчуються обличчями людей, їх органами та жиром.

Вони стверджують, що загадкові фігури почали нападати на їхню спільноту 11 липня. Однією з постраждалих стала 15-річна дівчина, яка змогла врятуватись, хоча й отримала поранення в шию. З того часу місцеві мешканці перебувають в страху. Вони стверджують, що навіть полювальна зброя не діє на “дивні створіння”, якщо вірити їм, то вони невразливі до звичайних куль.

Лідер індіанців Хайро Давіла заявляє, що зустрічався з одним із прибульців лице в лице. За словами Давіли, це “щось” висіло у повітрі на висоті близько метра. Серед особливих ознак – кругле взуття, за допомогою яких прибулець літав.

Для порятунку від чудовиськ, індіанці організували нічні патрулі для захисту жінок, дітей та літніх людей. Вони також закликають владу ввести війська, щоб ті могли відлякувати таємничих істот.

Попри переконливі розповіді селян та задокументовані лікарями поранення, експерти скептично віднеслися до того, що напади вчиняють дійсно прибульці з далеких галактик. Можливо, розгадка криється в тому, що неподалік від села злочинні групи ведуть незаконний добуток корисних копалин і хочуть відлякувати мешканців села, щоб не привертати зайвої уваги. Щодо летючих істот, то експерти вважають, що це можуть бути безпілотники, приховані під монстрами. Також лікарі не виключають можливість масового психозу.