шестилапе цуценя

У Великобританії народився кокер-спанієль із шістьма лапами.

Згідно з інформацією, притулок для тварин Greenacres Rescue на фермі Ebbs Acres в графстві Пемброкшир опублікував допис у соціальних мережах про опіку над шестилапим цуценям. Місцеві мешканці знайшли його на парковці біля магазину і передали в ветеринарну клініку.

Обстеження показало, що собака здорова, всі внутрішні органи виглядають нормально для її віку. Ветеринар притулку, Майк Лоулор, розповів журналістам, що ніколи не бачив нічого подібного і не знає, що саме могло стати причиною дефекту.

Оскільки зайві лапи нагадують хвіст русалки, цуценя назвали Аріель на честь героїні мультфільму “Русалочка“.

Зазначається, що через місяць, коли Аріель виросте, вона пройде додаткове обстеження. Лікарі планують провести операцію на видалення зайвих лап. Вони також слідкують за однією з задніх лап цуценяти, оскільки через аномалію вона може погано функціонувати в майбутньому і завдавати їй сильний дискомфорт. Через неправильну структуру таза цю лапу також можуть ампутувати.

На цей час Аріель нічого не турбує, вона вільно рухається та радіє життю. Ветеринари впевнені, що незважаючи на кілька можливих операцій, собака зможе жити повним життям. Аріель вже знайшла тимчасовий дім.