мешканець Уганди одружений з 7 жінками

43-річний бізнесмен з Уганди, на ім’я Хабіб Нсіконнене одружився одразу з семи жінками (дві з них є сестрами одна одній).

При цьому чоловік не має наміру зупинятися на досягнутому.

Згідно з інформацією, підготовка до події розпочалася з того, що всі кохані Нсіконнене вирушили на фургоні до салону краси, а гості на 40 автомобілях та 30 мотоциклах – на місце проведення церемонії вінчання. Після традиційних заходів, де дві Айші, Рашида, Фатума, Шаніфа, Маріам, Зайна і Хабіб поклялися в вірності одне одному, подружжя вирушило у урочистий шестві на бода-бода (двоколісне велосипедне та мотоциклетне таксі в Східній Африці).

Нсіконнене народився в родині, яка дотримується традицій багатоженства. За словами нареченого, його дід мав шість жінок, а батько – чотири. Чоловік розповів, що щиро любить кожну з жінок, але наголосив, що у майбутньому в їхній родині можуть з’явитися ще кілька жінок.

Багатоженство дозволено в Уганді, через це в більшості сімей зазвичай багато дітей. Згідно з переписом населення Уганди 2014 року, приблизно 8,3% всіх жінок віком 18 років і старше перебувають у шлюбі або спільному побуті в полігамних стосунках.