спойманий ухилянт

У Державній прикордонній службі України повідомили, що чоловік самостійно визнав свою спробу незаконного перетину кордону. Чоловік намагався незаконно потрапити з України в Молдову, але йому завадили вовки, передає unian.net.

За інформацією Держприкордонслужби України, прикордонники отримали повідомлення через службу “Довіра“, де чоловік визнається, що намагався незаконно перетнути кордон, але побачив вовків і налякався.

“Я вирішив незаконно перетнути кордон, але зустрів вовків”, – йдеться у повідомленні.

Прикордонники зі службовим псом знайшли чоловіка недалеко від залізничної станції Абамеліково Одеської області.

“Як виявилося, порушник намагався незаконно потрапити в Молдову, але йому завадили вовки. Тому він заліз на дерево і викликав допомогу, проте визнання таки не допомогло йому уникнути адміністративної відповідальності”, – відзначають у Держприкордонслужбі.

Проте в Держприкордонслужбі також повідомляють, що не всі історії з незаконним перетинанням кордону мають щасливий кінець. З початку повномасштабного вторгнення зафіксовано 20 випадків загибелі в ріці Тиса в Закарпатській області. Зокрема, сьогодні повідомлялося, що з Тиси витягли тіло українця, який, ймовірно, намагався перетнути кордон річковою ділянкою. “При ньому були внутрішній і закордонний паспорти, мобільний телефон та банківські картки”, – йдеться у повідомленні.

На сьогодні розшукують ще одного чоловіка, про зникнення якого повідомила його мати місяць тому. “Вона розповіла, що син планував незаконно дістатися до Румунії та з того часу не виходив на зв’язок. Його пошуки тривають до цього часу”, – відзначають прикордонники.