Дональд Трамп

Він пояснив, що проведення дебатів є безглуздим, оскільки Харріс заявила про намір продовжувати курс, обраний чинним президентом США Джо Байденом. «Вчора Камала чітко заявила, що не зробила б нічого інакше, ніж Джо Байден, тож сперечатися нема про що», — написав Трамп у соціальній мережі Truth Social, відповідаючи на пропозицію телеканалу Fox News провести дебати 24 або 27 жовтня. Він додав, що «матчу-реваншу не буде», оскільки «вже надто пізно, голосування вже почалося».

Перший раунд дебатів Дональда Трампа та Камали Харріс відбувся 10 вересня. Згідно з результатами опитування CNN та SSRS, 63% зареєстрованих виборців заявили про перемогу пані Харріс. При цьому Трамп заявив, що це були його «найкращі дебати за всю історію». Незабаром він відмовився від другого раунду, стверджуючи, що захід стане шансом для Харріс покращити свої позиції. Камала Харріс, своєю чергою, висловила готовність до проведення другого раунду.

Вибори у США відбудуться 5 листопада, на яких оберуть 47-го президента Америки. За підрахунками New York Times, демократка випереджає свого опонента на 2%. За неї готові проголосувати близько половини респондентів видання.