злитки золота

Резервний банк Індії повернув 100 тонн золота, яке раніше зберігалося у Банку Англії. У найближчому майбутньому планується транспортування ще стільки ж. Про це повідомляє Times of India. Центральний банк Індії володіє понад 822 тоннами золота, з яких близько 414 тонн зберігалися в іноземних установах, таких як Банк Англії та Банк міжнародних розрахунків (BIS).

Згідно з Times of India, Центральний банк Індії забрав 100 тонн золота з Банку Англії і планує перевезти ще таку ж кількість. Зараз Центральний банк Індії має у своєму розпорядженні понад 822 тонни золота, з яких приблизно 414 тонн зберігалися за кордоном, у тому числі в Банку Англії та Банку міжнародних розрахунків (BIS).

Центральний банк Індії перемістив 100 тонн золота з Банку Англії і готується переправити ще таку ж кількість, повідомляє Times of India. Загалом Центральний банк Індії володіє понад 822 тоннами золота, з яких майже 414 тонн знаходилися на зберіганні за кордоном у Банку Англії та Банку міжнародних розрахунків (BIS).

За інформацією Times of India, Резервний банк Індії перевіз 100 тонн золота з Банку Англії, а ще стільки ж буде перевезено незабаром. Центральний банк Індії має понад 822 тонни золота, з яких майже 414 тонн зберігалися в закордонних установах, таких як Банк Англії та Банк міжнародних розрахунків (BIS).

Як пише Times of India, Резервний банк Індії вилучив 100 тонн золота з Банку Англії і незабаром перевезе ще стільки ж. Центральний банк Індії володіє понад 822 тоннами золота, з яких приблизно 414 тонн зберігалися за кордоном у Банку Англії та Банку міжнародних розрахунків (BIS).