безпілотник

Джерела з обох боків надають різні повідомлення про результати українського ракетного удару по Криму, не заперечуючи сам факт удару. Міністерство оборони Росії стверджує, що на початку ночі над Кримом були збиті три ракети ATACMS. В той час кілька джерел повідомляли про вибухи в різних районах Криму. Український телеграм-канал “Кримський міст”, зокрема, опублікував відео кількох вибухів біля Алушти на південно-східному узбережжі Криму, і повідомив, посилаючись на місцевих мешканців, що до місць “прильотів” вирушили кілька машин “швидкої допомоги”, передає bbc.com.

Телеграм-канал АТЕШ стверджує, що під Алуштою був уражений російський військовий вузол зв’язку.

Російський військовий канал “Два майори” написав (вочевидь, переказуючи інформацію від інших каналів), що українська армія випустила по Криму “до 16 ракет, зокрема ATACMS, деякі з них зуміли пробитися через нашу ППО”.

Влада анексованого Криму заявила, що під Алуштою був уражений порожній санаторій, а в іншому місці, в Сімферопольському районі, в результаті ракетного удару загинули двоє людей.

Згідно зі звітом міністерства оборони Росії, частини в Криму відбивали не лише ракетний удар, а й атаку морських дронів: три з них, як стверджує міністерство, були знищені авіацією в морі.

Крім того, міністерство оголосило, що вночі над Білгородською областю були збиті два українські безпілотники