жінка,яка вийшла заміж сама за себе

Жителька США вирішила “вийти заміж” сама за себе і влаштувала розкішну церемонію вінчання. Вона витратила понад 4 000 доларів на цю подію.

30-річна американка Денні “вийшла за себе заміж” в присутності родини та друзів. На весіллі було дев’ять подруг нареченої. Ще одна подруга виконала обряд вінчання замість священника. У кульмінаційний момент вона запитала, чи обіцяє дівчина ніколи не зраджувати самій себе, не здаватися, поважати, кохати та цінувати себе. Зі словами “обіцяю“, Денні поцілувала своє власне відображення в дзеркалі, перед яким стояла під час проголошення обітниць.

За словами Денні, ця церемонія стала для неї можливістю голосно висловити свою любов до самої себе та показати, як вона цінує саму себе.

“Як дитина, я постійно була на весільних урочистостях, і в моїй уяві увійшла ідея, що такі свята пов’язані з радістю, любов’ю та відданістю. Тому я прагнула відчути всі ці почуття і поділитися своїм особливим днем з родиною та друзями. У моєму минулому було багато важких моментів, і я довгий час не знала, що таке любов до себе, не надавала собі того, що мені було потрібно.

Лікування та усвідомленість цієї проблеми надихнуло мене на весілля із собою. Я не жила для себе і розглядаю цю подію як спробу почати все спочатку”, – сказала жінка.

Рідні спочатку не прийняли ідею Денні, вважаючи її дивною, але з часом змирилися з її рішенням і навіть вважають весілля “крутим”.