пасажири у літаку

Пасажирка висловила своє розчарування щодо інциденту в Інтернеті після того, як її виключили з рейсу WestJet з Мексики до Ванкувера через те, що вона відвідала туалет перед зльотом.

Джоанні Чіу стверджувала, що має проблеми зі шлунком, і була змушена залишити літак без “гарантії готелю або перебронювання рейсу”.

“Я приймала ліки та покращувала своє здоров’я”, — поділилася Чіу у своєму повідомленні у X. “Після поспішного виходу з літака я залишила свої гроші пасажирам, а керівник WestJet відмовився відшкодовувати витрати на таксі до готелю, який був за 20 хвилин їзди. Він викликав охоронця, щоб залякати мене, але коли я розплакалася, охоронець правильно розпізнав, що представник WestJet не діяв належним чином”.

Керівник також, як стверджується, погрожував Чіу у багажному відділенні, коли вона почала фіксувати їхній конфлікт. “Керівник WestJet сказав, що якщо я не видалю відео, мені не дозволять летіти завтра”, – зазначила вона.

Зрештою, Чіу звернулася за допомогою до іншого працівника, який відмовився надати номер бронювання для перебронювання рейсу. Вона зауважила: “Сумно, що мені не вдалося отримати допомогу, поки я не поділилася своєю історією публічно. WestJet вислав мені номер бронювання після численних прохань в аеропорту. В результаті я взяла таксі, оскільки повністю обґрунтовано боялася, що мене затримають”.

Через два дні Чіу повідомила, що, нарешті, дісталася до Канади, і дала поради іншим мандрівникам.

“Останнє, що я хочу сказати: перевірте, чи відомий ваш пункт призначення кишковими інфекціями. Приймайте пробіотики та інше. Якщо вас просять висадитися, знайдіть час і візьміть з собою гаманець, паспорт, ліки. Якщо співробітники вас ображають, попросіть когось вам допомогти”, — додала Чіу.