інопланетний корабель

Американська телекомпанія NBC у свіжому випуску новин оголосила про надходження репортажу, який попереджує про можливе наближення материнського космічного корабля інопланетян до Землі.

Про це повідомив ведучий програми “Nightly News” Лестер Холт, посилаючись на експерта з Пентагону.

“Репортаж “60 секунд” про НЛО. Експерт з Пентагону повідомляє, що до Землі, можливо, наближається материнський корабель інопланетян”, – сказав він.

Раніше директор Управління з розв’язання аномалій у всіх сферах (AARO) Міністерства оборони США Шон Кіркпатрік повідомив, що виявлений штучний міжзоряний об’єкт, що знаходиться близько Землі, потенційно може бути батьківським кораблем, який випускає багато малих зондів під час свого польоту.

14 вересня Національне управління авіації та дослідження космічного простору (NASA) опублікувало 33-сторінковий звіт після річного дослідження НЛО і заявило, що для його розуміння потрібні нові наукові методи, включаючи сучасні супутники, а також зміну ставлення до невідомих летючих об’єктів.

NASA заявило, що планує перенести дослідження цивілізацій з інших планет з області конспірології до сфери серйозної науки. Офіційні особи підкреслили, що комісія не знайшла жодних доказів того, що НЛО мають позаземне походження, але не виключили, що в інших галактиках може існувати інша Земля. Також було відзначено, що для виявлення та вивчення рідкісних явищ, включаючи НЛО, буде залучено штучний інтелект.

Раніше в Америці запустили веб-сайт Управління з вивчення всесвітніх аномалій (AARO), на якому буде публікуватися різноманітна інформація про зусилля у зрозумінні і розгляді невідомих речей, повідомив прес-секретар Пентагону бригадний генерал Військово-повітряних сил (ВПС) США Патрік Райдер.

У травні 2023 року професор Стенфордського університету Гаррі Нолан заявив, що інопланетяни відвідували Землю і досі залишаються тут. За словами вченого, ймовірність того, що розумні істоти відвідували нашу планету, “становить 100%“. Він допустив, що люди, які стикалися з інопланетянами, можуть просто не розпізнати те, що перед ними істоти з іншої планети.