вбивство Іллі Ківи

В Службі безпеки України прокоментували вбивство колишнього депутата Верховної ради Іллі Ківи, який перейшов на бік Росії та втік перед початком російського вторгнення в Україну.

У заяві для преси зазначено:

“Служба безпеки України проводить дуже багато успішних спецоперацій, у тому числі тих, що заслуговують на відповідальність усіх військових злочинців та ворогів України. Як говорив голова СБУ Василь Малюк, смерть – єдина перспектива, яку ми можемо обіцяти окупантам та їхнім спільникам.

Також Василь Малюк неодноразово підкреслював, що вороги України обов’язково будуть нести відповідальність за свої злочини перед Богом та українським народом – за законом і мораллю. Ситуація з ліквідацією Іллі Ківи лише підтверджує ці слова. А всі деталі спецоперацій СБУ стануть відомими суспільству після нашої неодмінної перемоги”.

Раніше на сайті української інтернет-радіостанції hromadske було опубліковано фотографію тіла Іллі Ківи, як стверджується, від джерела в СБУ. Також було розміщено відео, як стверджується, з позиції поруч із готелем у Підмосков’ї, де проживав колишній депутат, обладнаний людиною, яка провела операцію.