весілля у туалеті


У США молодята влаштували весілля в неординарному місці. Молода пара пов’язала своє життя в туалеті на автозаправній станції. Про це повідомляє UPI. Після декількох років відносин Логен Ебні та Тіана Ейлсток з Кентуккі вирішили одружитися. Молодята, які проживають в області Цинциннаті, обмінялися обіцянками в туалеті магазину Hop Shops у Вероні, передає focus.ua.

Однак, замість того, щоб організувати бенкет у ресторані, пара вирішила відзначити свято на місцевій автомобільній заправці, куди й запросила гостей. Менеджер і працівники АЗС із захопленням підтримали ідею нареченого та нареченої, допомагаючи в організації свята. Вони прикрасили стіни залу повітряними кульками та вітальними знаками.

Крім того, для молодят повісили диско-кулю на стелю і провели святкову дискотеку. За словами пари, весілля пройшло бездоганно, і гості залишились задоволеними неординарним весіллям.

“Тіана, з першого танцю з тобою в цьому туалеті та аж до кінця, клянусь, що буду скакати по житті разом з тобою. Через фанк-біти та мелодії будемо відчувати ритм життя”, — сказав Ебні у своїй обіцянці.

Пара натиснула на червону кнопку, щоб виконати свій перший танець.