весілля

Ведучий весільної церемонії спробував розрядити ситуацію, запропонувавши нареченій кинути букет ще раз, але гості не зупинялися і продовжували боротьбу. На опублікованих у Мережі кадрах, які миттєво стали вірусними, наречена стоїть спиною до жінок, а потім кидає квіти в бік натовпу позаду. Три красуні в розкішних сукнях одночасно підстрибнули, щоб схопити букет, а потім впали на підлогу і почали вовтузитися, намагаючись відібрати у конкуренток бажаний приз. Про це повідомляє focus.ua.

У якийсь момент ведучий спробував розрядити ситуацію, запропонувавши нареченій кинути букет ще раз, але гості не зупинялися і продовжували боротьбу. Нареченій навіть довелося самій підійти і спробувати розняти подруг.

Зрештою, жінка в чорній сукні стала переможницею: вона притисла своїм тілом двох суперниць до землі та вихопила букет.

Це відео зібрало чимало коментарів від користувачів Мережі, які були шоковані побаченим.

“Як тільки вони опиняються на підлозі, стає справою принципу не відпускати той клятий букет”. “Ці жінки можуть претендувати на медалі з боротьби на Олімпійських іграх”. “Яке нестримне бажання влаштувати своє особисте життя”. “Коли та жінка в чорній сукні вийде заміж, то я хочу побачити її чоловіка, за якого вона так відчайдушно боролася”.