впровадження системи блокчейн у Бразилії

Нещодавно уряд Бразилії повідомив, що понад 214 мільйонів бразильців незабаром будуть використовувати технологію блокчейн для цифрової ідентифікації.

Ріо-де-Жанейро, Гояс і Парана стануть першими штатами, які видаватимуть ідентифікаційні документи через приватний блокчейн, розроблений Serpro, національною службою обробки даних Бразилії. Указом від 25 вересня передбачено, що до 6 листопада вся країна повинна мати можливість видавати ідентифікаційні документи за допомогою технології блокчейн.

Технологія блокчейн – це вдосконалений механізм бази даних, який дозволяє організовувати відкритий обмін інформацією в рамках бізнес-мережі. База даних блокчейну зберігає дані в блоках, які пов’язані між собою у ланцюг. Дані є хронологічно послідовними, оскільки неможливо видаляти або змінювати ланцюг без згоди мережі. В результаті, ви можете використовувати технологію блокчейн для створення незмінного або нескінченного реєстру для відстеження замовлень, платежів, рахунків та інших транзакцій. Система має вбудовані механізми, які запобігають несанкціонованому введенню транзакцій і створюють узгодженість в загальному уявленні цих транзакцій.