Дональд Трамп

Консультант виборчої кампанії Дональда Трампа Джейсон Міллер назвав “фейковою новиною” повідомлення The Washington Post, в якому видання викрило якнайбільше деталей “мирного плану” Трампа щодо України. Міллер настоював на тому, що Трамп не погодиться на жодний мирний план, поки не візьме на себе посаду і не зможе належним чином зважити всі варіанти, повідомляє eurointegration.com.ua.

“Це все фейкові новини від Washington Post. Вони просто вигадують це”, – сказав консультант кампанії Трампа Міллер.

Тим часом він підкреслив, що Трамп – “єдиний, хто говорить про припинення вбивств”. “Джо Байден говорить про продовження вбивств”, – заявив Міллер, очевидно, маючи на увазі позицію Байдена підтримувати Україну зброєю.

Трамп – ймовірний кандидат в президенти від республіканців – часто хвалиться тим, що він зміг би домовитися про мирну угоду між Росією та Україною протягом 24 годин, якщо його оберуть. Але він неодноразово відмовлявся публічно уточнити, як він міг би це зробити.

Видання The Washington Post з посиланням на джерела повідомило, що Трамп, як вважається, намагається тиснути на Україну до поступок РФ і передачі під її контроль українських територій – зокрема, Криму і Донбасу.